Barndomshjemmet

En gang hoppet Kristin strikk og lekte gjemsel utenfor rekkehuset i Ole Martinussens vei. Mange år senere bar hun flyttelasset sitt inn over dørstokken til det samme huset. En ny historie skal skapes i barndomshjemmet.

Tekst og foto: Cathrine Stornes Pettersen  

Hvem: Kristin og Jonas
Hvor: Rekkehus i Narvik

Med unntak av én vegg, er alle vegger i den øverste etasjen revet.

Kristin og Jonas kjøpte huset, som opprinnelig er i fra 1964, av foreldrene til Kristin i 2015. Ganske raskt etter overtakelse, gikk de i gang med renoveringen. Nesten alle flater i huset var av furu. Både tak, vegger, gulv, dører og kjøkkeninnredning.

For å kunne bo der samtidig som huset ble pusset opp, har de tatt rom for rom. Nå er de så og si ferdig, foruten om vaskerommet/walk-in i kjelleren, som er det neste prosjektet på planen.

Huset hadde opprinnelig lange ganger og små rom. Alle vegger i den øverste etasjen er revet, med ett unntak – badet. Dette gjorde de for å skape en luftig løsning med god kontakt mellom kjøkken og stue.

Stilren stue

For å unngå synlige ledninger er kontaktene lagt opp bak tv’en. Veggfarge Dark teal.

Detaljer fra stua.

Stilrent og rene linjer.

kjøkken og spisestue