Inspo fra Insta

@sveabakken_funkis

Funkis med det lille ekstra

Da Vegard og Jahn Kenneth inntok instagram var funkisboligen deres under oppføring. De skapte nysgjerrighet på hvordan innsiden ville bli da alle fikk se de tøffe, røde detaljene på utsiden. Disse gutta er spreke og ikke redde for å skille seg ut.

Da Vegard og Jahn Kenneth inntok instagram var funkisboligen deres under oppføring. De skapte nysgjerrighet på hvordan innsiden ville bli da alle fikk se de tøffe, røde detaljene på utsiden. 

Navn: Vegard, Jahn Kenneth Juliussen og hunden Alfred
Bosted: Sveberg utenfor Trondheim
Alder: 32 og 34 år
Yrke: Daglig leder i butikk og Energimontør
Instagram: @sveabakken_funkis

Det nyoppførte funkishuset har stilige detaljer i rødt sammen med kombinasjonen av treverk, mur og glass. Takterrassen kan skilte med en vanvittig flott utsikt over fjorden.

I stuen går fargene ton-i-ton i ulike blånyanser. Legg merke til den lekre effekten det gir å male hyller i samme farge som veggfargen.

Kjøkkenet er grepsløst og med lyse overflater. Løsningen er åpen og luftig, og med god arbeidsplass. Belysningen under overhenget på barløsningen er en fiffig detalj.

Spisestuen er et vakkert blikkfang med lampen som kronen på verket. Bordet i treverk myker opp de stramme linjene i stolene og lampa.

Badet er innredet med tidsriktige betongfliser i 60×60 dimensjon. Ved bruk av samme fliser på gulv og vegg oppnår man en helhet hvor avgrensningene viskes ut. Innredningen av tre myker opp og blir blikkfanget i rommet.

Soverommet har dype, rolige farger som man sover godt i. Bruken av puter i senga gir følelsen av å være på hotell. Legg merke til de stilige leselampene.

Hva er deres beste tips til de som skal bygge hus?

-Vær aktiv under hele byggeprosessen. Vi var på byggeplassen hver uke for å følge opp og avklare små og store spørsmål. Finn en seriøs utbygger og sjekk ut tidligere prosjekter. 

 Hva er dere mest fornøyd med i huset?

-Det må være soverommet vårt. Det ligger i tredje etasje og vi har utsikt mot fjorden fra senga. Vi har også et eget bad tilknyttet soverommet, så det er litt hverdagsluksus.