Nå er Bolyst på nett

3 år etter at vi produserte vår første papirutgave av inspirasjonsmagasinet Bolyst, kan du nå lese oss hele året på nett. Velkommen til Bo-lyst.no

Tekst: Cathrine Stornes Pettersen  Foto: Rune Dahl

Vi er der du er

 

Bolyst så dagens lys for første gang våren 2017. Hele ideen var å skape et nordnorsk-produsert boligmagasin som viser frem inspirerende hus, hytter og hager, krydret med gode tips og godt lesestoff. I tillegg besøker vi messer, prater med bautaer innen interiørbransjen og viser frem inspirerende instagramkontoer.

Innholdet og temaene er relevante for hele Norge, og vi ønsker å dele sakene våre med alle som har lyst til å lese. Følg oss gjerne også på instagram: @bo_lyst 

Ønsker du å annonsere i magasinet eller på nett, kontakt oss her

Interiørdesigner Cathrine Stornes Pettersen er prosjektleder for magasinet, og tar gjerne i mot små og store tips til nye saker i fremtidige utgaver. Kontakt oss her.

Har du ikke fått lest siste utgave? Da kan du lese den her.

I løpet av disse 100 sidene får du bli med på innsiden i sjette etasje hos Quality hotel Grand Royal, og se de nydelige rommene som har blitt totalrenovert.

Vi har også besøkt familien Rasmussen som har forvandlet sitt 80-talls hus til et moderne hjem med originale løsninger og materialvalg.

Tidligere i år hadde vi en hyggelig prat med den alltid blide og entusiastiske mestermaleren i «Tid for hjem», Einar Nilsson, og vår gode hagevenn Finn Schjøll. Nå kan du lese hva vi snakket om.

Bli med oss inn i Halloween-skogen (bokstavelig talt) til Helene Simonsen
og la deg inspirere av hennes enorme kreativitet.

Om høsten er det mange som gleder seg til en lang sesong på fjellhytta.
Vi har besøkt en sjarmerende hytte på Bjørnfjell, og du kan lese om
hytteprosjektet til storfamilien på Oldereid i Nordland.

Lag deg en kopp te, tenn stearinlyset, sett deg godt til rette i sofakroken og
nyt vår flotteste utgave hittil.

God lesning!